Isabel Muradàs, nova cap de gabinet de Presidència de la Diputació de Girona

Substituirà Marc Prat, nou Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals

El president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, nomenarà la setmana que ve a Isabel Muradàs i Vázquez com a nova Cap de Gabinet de Presidència. Muradás ocuparà la vacant que ha deixat l’alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, recentment nomenat Secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals del Departamet de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat.

La nova cap de gabinet compaginarà el càrrec amb el de regidora d’Educació i Esports a l’Ajuntament de Girona i quarta tinenta d’Alcalde però deixarà la direcció dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Girona.

Isabel Muradàs (Mèxic DF, 1967) és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat P. Comillas (ICADE) i màster en Gestió i Política Universitària per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Muradàs ha estat subdirectora d’Estudis i Coordinació de la Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals. També ha estat administradora de l’Àrea de Lletres, així com d’altres àrees, de la Universitat de Girona. També ha treballat com a auditora a la firma Ernst & Young i és membre del ROAC (Registre Oficial d’Auditors de Comptes).