Venudes la meitat d'entrades pel concert inaugural de l'Strenes

Cançons de Revolta comptarà amb Josep Thió, Jaume Pla, El Cor Maragall i l'actriu Cristina Cervià

En aquests moments, ja s’han venut la meitat de les entrades de ‘Cançons de Revolta’, el concert inaugural del Festival Strenes de Girona, el comptarà amb un cartell de luxe. En els darrers dies s’han tancat més noms d’artistes que participaran en l’actuació: el músic Josep Thió (ex membre de Sopa de Cabra); el cantautor Jaume Pla ‘Mazoni’; els membres del Cor Maragall de Girona i l’actriu Cristina Cervià.

Les noves incorporacions s’afegeixen a l’elenc d’artistes dels quals ja s’havia anunciat la seva participació: Emel Mathlouthi “la veu de la primavera àrab”; Mouss et Hakim (Zebda); Joan Isaac; Quico Pi de la Serra; João Afonso; CesK Freixas i l’actriu Montserrat Carulla.

Serà un concert únic i irrepetible amb una acurada selecció de cançons de revolta internacionals que han fet història. A l’espectacle, emmarcat dins dels actes del Tricentenari, s’interpretaran els cants de llibertat, que han nascut inspirats en moviments populars i civils, i que n’han acabat esdevenint els seus himnes. Un espectacle musical d’inici a fi, en el que s’integren els artistes per interpretar temes en solitari, duets inèdits i peces col·lectives, entre elles l’Estaca, que és la cançó de tancament de l’espectacle.