Girona obre el concurs pel cartell del Programa Vacances 2014

La imatge servirà per donar a conèixer els casals d’estiu municipals

L’Ajuntament de Girona ha convocat per segona vegada un concurs de cartells per anunciar les activitats incloses al Programa de Vacances municipal d’aquest any. Cada concursant pot presentar un màxim de dues obres i s’hi poden presentar també obres realitzades conjuntament per dues o més persones. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia i han de ser en DIN A3 en format vertical.

Les propostes que es presentin s’han d’enviar al correu electrònic programadevacances@ajgirona.cat, i han d’anar acompanyades de les dades de contacte de l’autor. La data final per a la presentació de propostes és el dia 24 de març de 2014.

El jurat, format per la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports i d’Educació, Isabel Muradàs; la regidora de Joventut, Roser Urra, i el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació, Eduard Berloso, tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa i l’adequació a la temàtica, així com la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

El nom del guanyador figurarà en el cartell imprès, que servirà per presentar l’oferta de casals d’estiu municipals a principis del mes d’abril. El guanyador rebrà també com a regal una tauleta electrònica.