Enxampat a 204 km/h per l’AP-7 al Gironès

També van denunciar un conductor per transportar un tractor dins d’un vehicle a l’Alt Empordà

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar el dia 10 de març un ciutadà francès, com a presumpte autor d’una infracció de la llei de seguretat viària, per excés de velocitat.
 
Els fets van passar el 10 de març, en un control de velocitat dinàmic que una patrulla de trànsit estava fent per l’autopista AP-7, al terme municipal d’Aiguaviva (Gironès).
 
Pels volts de dos quarts de cinc de la tarda, els mossos van detectar un turisme que circulava a 204 km/h en direcció sud, en un tram limitat a 120 km/h.
 
Després d’aturar el vehicle, els agents van denunciar el conductor per una infracció administrativa per excés de velocitat.

Aturat per sobrepès
 
D’altra banda, el dia 13 de març els agents de trànsit de Figueres van localitzar a la Jonquera (Alt Empordà) un vehicle tipus monovolum, que circulava amb un evident excés de pes, per la carretera N-II.
 
Els mossos van aturar el vehicle i van comprovar que transportava un tractor que estava per desballestar. Els policies van comprovar l’origen del tractor, el qual no estava sostret, i finalment van denunciar el conductor del vehicle, un ciutadà francès, per portar un excés de pes i una mala estibació de la càrrega.
 
Després de descarregar el tractor i d’abonar l’import de la denúncia, l’home va poder tornar a circular.