El Múrcia enfonsa més un Girona en hores baixes (0-1)

El Girona no és capaç de reaccionar davant el Múrcia i continua cuer de la Lliga Adelante

Cop duríssim per a un Girona en hores baixes. Montilivi ha vist avui una altre davallada del conjunt de Pablo Machín en la seva estrena a la banqueta del Girona. El tècnic, que buscava una reacció anímica dels jugadors per sortir de la difícil situació, ha vist com el seu equip perdia totes les esperances amb un gol a la fi del partit i es manté com a cuer de segona.

La primera part ha estat un reflex clar del que ha estat el partit per als blanc-i-vermells. Joc molt dur i ràpid, però amb poques oportunitats de perill a les dues porteries i amb ocasions esporàdiques. El Girona, no obstant això, ha sortit en la mateixa dinàmica lluitadora dels últims partits. Juncà creava la primera bona oportunitat al cap de deu minuts amb una centrada que Ortuño ha rematat per sobre la porteria del porter del Múrcia Castro.

Cinc minuts després Eloi Amagat tenia una ocasió semblant, amb una altra gran centrada de Juncà, però la mala sort s'ha tornat a posar entre les seves botes i la porteria rival. Els visitants, per la seva banda, estrenyien línies i posaven agressivitat al migcamp, però no aconseguien arribar amb ocasions clares de gol.

A la tornada de vestidors el Girona ha mirat d'imposar el ritme des del primer minut, amb molta més intenció que un Múrcia que s'anava afogant i no aconseguia posar en perill la porteria gironina. Gerard Bordas, per partida doble, ha estat a punt d'inaugurar el marcador amb dues bones ocasions que han sortit per poc.

La gran ocasió del Girona i que podria haver canviat el rumb del partit ha arribat al minut setanta-u: Jandro queia dins l'àrea del Murcia i l'àrbitre ensenyava la pena màxima davant l'alegria d'una afició que coneixia la importància d'aquest llançament. Timor era l'encarregat de disposar la sort del Girona, però Castro, que ha estat avui l'àngel de la guarda per als murcians, ha aturat el penal.

El cop moral ha estat tan significatiu pel Girona com pel Murcia, que ha posat la directa i Malonga ha superat Palahí en una jugada aïllada als últims minuts. La reacció no ha estat possible per als de Machín, enfonsats en la dinàmica perdedora.

Fitxa tècnica:

0 - Girona: Becerra, Ramalho, Richy, Migue, Junca, Matamala (Jandro, min.55), Timor, Juanlu (Iván López,min.67), Eloi, Gerard Bordas (Tato, min.77) i Ortuño.
1 - Múrcia: Casto, Molinero (Truyols, min.80), Alcalá, Dos Santos, Dani Bautista, Alex Martinez, Acciari (Malonga, min.66), Toribio, Dorca, Saul Berjon (Iván Moreno, min.60), Kike García.
Gols: 0-1, m.82: Malonga.
Àrbitre: Antonio Santos Pargaña (Comitè Andalús) Mostra targeta groga als locals Timor i Ramalho i al visitant Albert Dorca.