Joan Colomo exhaureix les entrades per l'Strenes i programa un segon concert

La primera actuació serà a les 9 del vespre i la segona a les onze de la nit

Joan Colomo ha exhaurit totes les entrades de l’estrena oficial del seu nou disc “La fília i la fobia” al Festival Strenes de Girona. Per aquesta raó, l’artista farà un segon concert el mateix dia. El primer concert serà a la Sala Teatre La Planeta a les 21h i el segon, a la mateixa sala, a les 23h.

Dos anys després de l'elogiat Producto Interior Bruto, un disc de dos volums, aquest inquiet cantautor pop de Sant Celoni, vinculat en el passat a The Unfinished Sympathy, Zeidum i La Célula Durmiente, s'ha près amb calma el camí que l’ha portat al seu quart disc. El resultat és La fília i la fobia (B-Core), un treball enregistrat als estudis Nautilus, d'Arenys de Mar, amb el productor Iban Puigfel, el seu col·laborador habitual.

El disc, que va sortir a la venda el passat dimarts 4 de març, és un treball més elaborat però no pas més complaent: com el títol insinua. Colomo aposta pels valors i defuig de les indefinicions. La fília i la fobia s'estrenarà en prímicia al festival Strenes, ara per partida doble.