El cor Geriona actuarà a l’Auditori el proper 30 d’abril

Sota la direcció d’Imma Pascual, oferirà l’espectacle “Oh happy Geriona”

El proper dimecres 30 d’abril actuarà a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona el cor Geriona. Oferirà un concert molt variat: en la primera part interpretaran un repertori més clàssic i líric i en la segona part, conegudes cançons que han interpretat en el programa de TV3 “Oh happy day”.

Les entrades es posen a la venda a partir del divendres 14 de març, i es poden adquirir al web de l’Auditori, al telèfon 902 091 722 o a les taquilles de l’Auditori de Girona o del Teatre Municipal. El preu de les entrades és de 10, 12 i 15€ segons la zona, i de 5€ per a tots els nens i nenes de fins a 12 anys.

El cor Geriona juvenil està format per setze noies i un noi, d’entre quinze i vint-i-cinc anys. El repertori treballat és variat, majoritàriament de música clàssica, però també el combinen amb espirituals negres, cançó popular d’arreu i musicals. El cor, reconegut pel seu color uniforme i la forma homogènia d’empastar entre les veus, ha quedat semifinalista en el concurs “Oh happy day” de TV3.