La segona edició del Girocamping arriba als 16.300 visitants

Des de la direcció asseguren que la fira "s'ha consolidat en només dos anys"

La segona edició de la fira dedicada al món del càmping, el Girocamping, ha arribat als 16.300 visitants, un miler més que l'any passat. Enguany, la fira ha crescut un 26% en nombre d'expositors i també ha incrementat un 40% la seva superfície.

El president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, ha subratllat que estan "molt contents" amb els resultats obtinguts". "Hem de tenir en compte que la fira només té dos anys i ja s'ha consolidat, és un èxit", ha subratllat.

El saló ja està treballant per organitzar la tercera edició en la qual volen innovar. "Com empresaris estem acostumats a sorprendre els clients i volem créixer la qualitat i ser més atractius", ha explicat Gotanegra.

Els dos primers dies de la fira van estar dedicats als professionals del sector. Durant el cap de setmana els protagonistes han estat el públic en general, sobretot famílies, que han gaudit de les nombroses activitats que s'han realitzat com esports, desfilades de mascotes o inflables. En total, la segona edició del Girocamping ha incrementat un 46% el nombre d'expositors, amb 163 participants i amb una gran presència internacional. En concret, la fira comptava amb quinze empreses franceses mentre que l'any passat només n'hi havia tres i els càmpings d'Holanda també han tingut una representació important.

La fira - organitzada per l'Associació de Càmpings de Girona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava i l'Agència Catalana de Turisme- ha rebut 16.270 visitants, un miler més que l'any passat. Els assistents han pogut obtenir informació d'un total de 340 càmpings d'arreu d'Espanya i Europa. La fira, que ha crescut un 40% en superfície respecte a l'any passat, ha omplert 6.500 metres quadrats d'exposició interior i 5.500 més d'exterior.

"Volem innovar en la pròxima edició, fer-ho més atractiu per continuar sorprenent els clients i així fidelitzar-los", ha assegurat el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra. "La fira ha servit, estem satisfets perquè gran part dels visitants eren persones que mai abans s'havien plantejat passar les seves vacances en un càmping i ara és més probable que ho facin", ha conclòs.