50 desallotjats d'un hotel de Platja d'Aro arran d'un incendi a la cuina de l'edifici

L'incident no va causar cap ferit

Unes 50 persones van ser desallotjades ahir a la nit, al voltant de les onze, a causa d'un incendi que es va produir a la cuina d'un hotel de Platja d'Aro, al Baix Empordà. Fins al lloc dels fets es van desplaçar set dotacions dels Bombers amb tres bombes rurals pesants, una autoescala i tres vehicles lleugers, que van aconseguir extingir les flames al cap de mitja hora.

L'incendi va afectar totalment la cuina de l'hotel de tres plantes d'alçada causant una gran fumarada que va afectar tot l'edifici. Tot i l'espectacularitat del foc, no va haver-hi cap persona ferida.

Els Bombers han informat que els clients van poder anar retornant a les seves habitacions a mesura que es ventilaven les diverses plantes. El foc es va produir en un hotel que es troba situat al número 2 de l'avinguda Castell d'Aro, a Platja d'Aro, que forma part del municipi de Castell-Platja d'Aro.

En aquesta actuació també hi van participar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).