Operadors turístics alemanys confirmen que el turisme alemany creixerà a la Costa Brava

FTI preveu portar entre un 30 % i un 40 % més de visitants

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i les oficines de turisme de Lloret de Mar i Castell-Platja d’Aro participen, del 5 al 9 de març, a la fira internacional de turisme de Berlín, ITB, des de l’estand de Catalunya.
 
Durant cinc dies, des de l’espai de la Costa Brava es distribueix material promocional de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a professionals del sector turístic i, també, a client final. Paral·lelament, es porten a terme reunions amb els principals operadors turístics alemanys a Catalunya, com ara Dertour, FTI i l’agència de viatges i companyia d’autocars Ostwest, entre d’altres, amb els quals s’estudia ampliar productes i serveis turístics en noves destinacions gironines.
 
A la fira ITB el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha acordat organitzar dos roadshows per diverses ciutats alemanyes amb els operadors turístics FTI i ITS amb l’objectiu de difondre els productes i paquets turístics de la Costa Brava entre els venedors que són als mostradors de les agències de viatges minoristes.
 
La fira internacional de turisme de Berlin, ITB, és la més important del centre d’Europa. L’any 2013 va rebre 170.000 visitants, dels quals 113.000 eren professionals i 6.000, periodistes. Quant als 11.000 expositors participants, aquests procedien de 180 països.