La botiga més gran de Mango a la demarcació obrirà a l'Espai Gironès

El centre d'estètica 'Centros Único' també s'ubica al centre comercial

El centre comercial Espai Gironès de Salt donarà la benvinguda a dues noves botigues que se sumarà a l’oferta comercial ja existent a les seves instal·lacions. La notícia suposarà la creació d’una quinzena de nous llocs de treball a Girona i rodalies.

Un dels establiments consisteix en la multinacional Mango, la qual instal·larà una botiga flagship a la primera planta del centre. Per la seva mida (més de 600 m2) i característiques, serà la botiga de referència més gran de les que disposa la firma a la província de Girona. En ella s’integraran dos dels conceptes de la marca, Mango Woman i Mango Kids, destinats al públic femení i infantil, respectivament.

També obrirà nou local, en aquest cas a la planta baixa, la cadena de depilació làser i medicina estètica Centros Único, líder en el sector amb més de 100 establiments a Espanya i presència a tota Europa (Regne Unit, França, Alemanya, Portugal...) gràcies a la seva combinació de tecnologia innovadora, experts professionals en la matèria i les tarifes més accessibles del mercat.