L’Ajuntament de Girona organitza un concurs de microrelats a través de Twitter

“A peu de foto” té com a objectiu promoure la creació literària

L’Ajuntament de Girona organitza el primer concurs de microrelats “A peu de foto”, promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende. El concurs, que es farà a través de Twitter, té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals. “Amb aquesta iniciativa oferim un nou producte que apropa cultura i noves tecnologies donant lloc a un concurs literari amb un format que s’adapta a la realitat dels joves i que, per tant, els anima a participar-hi”, ha destacat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra.

Els participants hauran d’escriure un tuit que inclogui l’etiqueta #apeudefoto. La piulada ha d’estar inspirat per una fotografia que els organitzadors penjaran amb l’etiqueta esmentada. Amb aquesta iniciativa es vol posar a provar la inspiració i la capacitat de síntesi de les persones que participin en el concurs. La imatge, relacionada amb el tema del Festival MOT d'enguany, "la literatura fantàstica", la penjaran els organitzadors del concurs i es podrà trobar buscant a Twitter l’etiqueta #apeudefoto.

El termini de presentació de piulades finalitza el 31 de març. El veredicte es donarà a conèixer simultàniament al perfil de Twitter del Servei de Biblioteques (@biblioteques_gi) i del Servei de Joventut (@Joventut_gi) el 12 d’abril a les 12 h. El premi consistirà en un lot de llibres i còmics.