Girona serà de nou el centre neuràlgic del Rally Costa Brava

La ciutat acollirà la 62a edició del ral·li més antic de l’Estat espanyol els propers 14 i 15 de març

La 62a edició del Rally Costa Brava, el ral·li més antic de l’Estat espanyol, tornarà a tenir enguany Girona com a centre neuràlgic. Durant els propers 14 i 15 de març, la ciutat acollirà el parc tancat, el village, la direcció de la cursa i l’arribada davant dels aficionats d’aquesta festa de la velocitat i la regularitat per a vehicles clàssics. Un any més, el ral·li tindrà la sortida oficial a Lloret de Mar, mostra de la col·laboració entre els ajuntaments de les dues ciutats pel que fa a la celebració de la prova automobilística.

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha manifestat la satisfacció del consistori gironí per “estar involucrats en una icona del motor a casa nostra” com és el Rally Costa Brava. “Tenim una clara vocació turística i d’internacionalització i invertirem en qualsevol element, petit o gran, que ens ajudi a aconseguir aquests propòsits. La celebració del ral·li ens situa en un mercat de referència que ens interessa, perquè apel·la a mercats de qualitat i a un turisme de qualitat, que mou persones i prescriptors internacionals”, ha destacat. El segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Ignasi Riera, ha destacat també positivament la col·laboració entre les dues administracions locals per portar a terme el ral·li.

El ral·li constarà d’onze trams cronometrats, tots per carreteres sobre asfalt de les comarques de la Selva, el Gironès i Osona. El president del Club Rally Classics, i director del Rally Costa Brava, Àlex Romaní ha agraït a les institucions implicades –Ajuntament de Girona, Ajuntament de Lloret de Mar, Diputació de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Generalitat de Catalunya- el seu suport per continuar endavant amb la competició.