Arrenca la 18a edició de Mostrar’t, la mostra d’art jove de Girona

L’actuació de Véase Pág.57 a l’Estació Espai Jove serà el tret de sortida

L'Estació Espai Jove de Girona organitza novament una gran festa per inaugurar la divuitena edició del Mostrar't, un esdeveniment que serveix de plataforma per a tots aquells joves artistes de l'escena emergent gironina i pel qual ja han passat més d’una setantena de propostes.  La inauguració, que tindrà lloc avui a partir de les vuit del vespre, comptarà amb l’actuació del grup Véase Pág. 57 i amb les presentacions dels artistes que exposaran en aquesta edició de la mostra.

“El Mostrar’t respon a la voluntat del govern de la ciutat de promoure els joves talents artístics gironins i de donar-los una oportunitat per visualitzar el seu treball de manera pública”, ha destacat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Roser Urra.

En aquesta edició de Mostrar’t hi exposaran els següents artistes: del 7 al 31 de març, Cristina Espinosa, amb la seva obra de pintura Llamps i rebombori; de l’1 al 30 d’abril, Art Sota Zero, amb la seva obra d’il·lustració i fotografia Escenciasotazero; del 2 al 30 de maig, ANiMaXio.CaT, amb la seva obra d’il·lustració Il·lustres il·lustracions per a il·lustres il·lustrats; i del 2 al 30 de juny, Àlex Stiwi, amb la seva obra d’aquarel·la Odi de pare.

Véase Pág. 57 és una formació de dos components i “pico”: Ismael M. i Javi M. i “pico”. Creada al principi dels temps a Girona ens presenten el seu primer EP titulat Robot.