Enxampa tres dones robant a casa seva i les persegueix pel carrer

La víctima estava dormint i es va despertar quan una de les detingudes va obrir la porta de la seva habitació

La Policia Municipal de Girona ha detingut tres dones per un delicte de robatori amb força. Els fets van passar dimarts, al barri de Fontajau, quan un home va enxampar les tres delinqüents robant a casa seva.

La víctima estava dormint i es va despertar en sentir sorolls a la casa. Poc després, una de les dones va obrir la porta de la seva habitació i l'home es va aixecar ràpidament del llit per foragitar les lladres. Les dones van sortir corrents perseguides, tot darrera, per l'home. La central de la policia va rebre una trucada alertant que hi havia un home perseguint tres dones i, en arribar al lloc dels fets, els va trobar immersos en una discussió. Les detingudes tenen entre 39 i 51 anys.

Les tres detingudes són Maria Luz A. R., de 51 anys i amb domicili a Montcada i Reixac; Maria Macarena A. R., de 48 anys, també amb domicili a Montcada i Reixac, i Trinidad A. R., de 39 anys, i amb domicili a Badia del Vallés. Se les considera autores d'un delicte de robatori amb força.


Els fets van passar dimarts cap a les dues del migdia, quan la policia va ser alertada que al carrer Valentí Almirall hi havia un home que estava perseguint tres dones. Immediatament, una patrulla es va desplaçar al lloc i va localitzar, efectivament, les quatre persones que s'estaven escridassant.


Un cop els agents els van haver separat, l'home va explicar a la policia que estava dormint a casa i es va despertar perquè va escoltar sorolls. A més, tot seguit, va veure una dona que obria la porta de la seva habitació. Ell, llavors, va reaccionar aixecant-se ràpidament i va sortir corrents darrera de les dones, que van fugir de la casa. La persecució es va fer en ple carrer.

Fins al lloc de l'incident també s'hi va desplaçar una unitat del Mossos d'Esquadra i més unitats de la Policia Municipal de Girona. Un cop identificades les tres dones, els agents les van detenir com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb força.