Detenen un home que fugia en cotxe després d'intentar robar en una masia

La investigació continua oberta i no es descarten fer més detencions

Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Municipal de Girona ha detingut un home de 45 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Roses, per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Els fets van succeir el passat 24 de febrer al voltant de les vuit del vespre quan els agents van rebre l'avís del propietari d'una masia de Fornells de la Selva (Gironès) alertant que hi havia dos homes encaputxats i amb unes potes de cabra intentant accedir a la finca.

Els Mossos van aconseguir atrapar un dels homes quan fugia en cotxe per la C-65 en direcció Sant Feliu de Guíxols. El detingut, que no té antecedents penals, passarà properament a disposició judicial. Els fets van succeir el passat 24 de febrer al voltant de les vuit de la tarda en una masia de Fornells de la Selva que està habilitada per a la cria de cavalls.

Els agents van rebre una trucada del propietari del mas explicant que havia vist dos homes encaputxats i amb potes de cabra que intentaven saltar la tanca perimetral de la masia. El propietari, que es trobava acompanyat d'uns amics, va detallar que es van adonar que alguna cosa passava quan van veure que els cavalls estaven molt neguitosos. Llavors, van decidir encendre les llums exteriors - es tracta d'uns focus de gran potència- i van veure com dos homes intentaven accedir a la finca saltant la tanca perimetral.

Els homes, en veure les llums, van fugir del lloc dels fets. Ràpidament, el propietari del mas acompanyat dels seus coneguts van començar a fer una recerca pels voltants de la finca per intentar localitzar els homes. Finalment, a prop de la masia van trobar un cotxe, amb el motor encès i les llums apagades, que va sortir corrents en veure l'altre vehicle. Els Mossos d'Esquadra han explicat que gràcies a la descripció física del cotxe i del conductor que van fer els afectats, els agents van aconseguir aturar el vehicle que circulava per la C-65 en direcció a Sant Feliu de Guíxols.

Durant l'escorcoll, els policies van trobar un GPS, tres telèfons mòbils, una tauleta i una llanterna a l'interior del vehicle. El detingut, que no té antecedents, serà properament citat a declarar davant del jutge. No obstant això, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.