Odeon Multicines de Girona ret homenatge al cinema d'Hondures

Projectarà demà la pel·lícula '¿Quién paga la cuenta?'

Odeon Multicines Girona, situats al centre comercial Espai Gironès, ret homenatge demà diumenge al cinema hondureny amb la projecció del llargmetratge '¿Quién paga la cuenta?', que conforma el major èxit comercial de la història d'aquest país.

Odeon Multicines reunirà a les seves sales centenars de ciutadans d'Hondures, residents a la província de Girona, per compartir unes hores de projecció del llargmetratge. El film, produït per Guacamaya Films i dirigida per Benji López (autor de 'Amor y frijoles', un altre èxit de taquilla), es va estrenar recentment a Estats Units, aconseguint un important suport per part de la crítica i el públic.

A l'estrena de la pel·lícula de demà hi assistirà el cònsol d'Hondures i altres autoritats. La sinopsi de la mateixa se centra en una aventura urbana, emmarcada entre el drama i la comèdia social, que transcorre en diverses històries quotidianes plenes d'embolics amb molts comptes pendents. El film també recrea la vida urbana del país a través de localitzacions reals en barris, hospitals o discoteques, convertint-se en un quadre de costums de la societat hondurenya.

Odeon Multicines ha anunciat que té previst portar a terme iniciatives similars els propers mesos amb altres pel·lícules provinents de països que comptin amb un important nombre de nouvinguts residents a Girona. D'aquesta manera, la sala exhibidora intentarà donar suport a empreses cinematogràfiques emergents, obrint-los les portes de les seves sales en un moment on els resulta difícil poder estrenar lluny de les seves fronteres i així posicionar-se en el mercat.