Tancats dos magatzems a Sant Feliu on se sospita s'hi guardaven electrodomèstics robats

Els llogaters dels locals no van poder justificar la propietat dels 400 objectes localitzats

La policia ha precintat dos magatzems de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) on van localitzar més de 400 objectes, la majoria electrodomèstics, que sospiten que podrien ser robats. Els dos locals estan situats al carrer Rafael Piñol i Maimí. La intervenció policial va començar quan agents van veure com un home obria la persiana d'un dels magatzems de forma sospitosa, mirant a banda i banda del carrer. Dins, van observar que hi havia multitud d'electrodomèstics.

Per això, la policia espanyola es va posar en contacte amb la Policia Local i, conjuntament, van identificar l'home, que no va poder explicar d'on provenien els objectes. El sospitós va dir que no tenia documentació que justifiqués que els objectes eren seus i va dir que tots els electrodomèstics els havia comprat "a uns i altres" sense poder aportar dades sobre aquestes operacions de compravenda. Entre els objectes, a més, hi havia diversos vestits de neoprè totalment nous que, segons el sospitós, havia comprat per 15 euros cadascun quan el seu valor al mercat és superior als 200 euros.  

Els agents que van intervenir en la inspecció van rebre informació sobre un altre local situat al costat del primer on també es guardaven objectes semblants. Van localitzar el llogater del magatzem i el van inspeccionar. A dins hi havia bicicletes, neveres, rentadores i equips de música, entre altres objectes.  

Les persones que tenen llogats els locals són tres homes d'origen marroquí. Un va quedar detingut per estar en situació irregular al país. La policia va aixecar acta i va inventariar tot el material que hi havia als locals, que van quedar precintats i a disposició de l'autoritat judicial.

La investigació continua oberta perquè sospiten que el material podia provenir de robatoris o furts comesos a les comarques gironines.