El Festival Strenes de Girona ja ha venut més de 5.000 entrades

Ja no queden places per al concert d'Els Amics de les Arts

A un mes perquè es doni el tret d'inici a la segona edició del Festival Strenes de Girona, ja s'han venut la meitat de les 10.000 entrades posades a la venda de la trentena d'espectacles que conformen el certamen. Els Amics de les Arts ja han exhaurit les entrades de la presentació del seu nou disc 'Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure', i s'ha ampliat l'aforament dels concerts de Mishima i Macedònia, que ompliran l'Auditori de Girona.

El bon ritme en la venda d'entrades fa preveure un ple total als concerts de Joan Colomo, que presentarà el seu nou treball 'La fília i la fòbia', al de Pau Riba amb Pascal Comalade, i als de Gerard Quintana, Els Pets, Blaumut i Sanjosex. El Festival Strenes de Girona, que es farà del 27 de març al 13 d'abril, preveu que la segona edició del certamen sigui tot un èxit tant pel que fa a la qualitat de les actuacions programades, com del públic assistent.

De moment, i a un mes del seu inici, ja s'han venut la meitat de les 10.000 i entrades disponibles, i tenint en compte el ritme de visites al web dels festival, que és d'uns 500 visitants únics diaris, tot fa preveure que s'assolirà un ple total en molts dels espectacles programats.

Els responsables del festival assegurem que els paquets d'entrades amb descompte, que és una de les novetats d'aquesta edició, han tingut molt a veure en la bona resposta del públic.

De moment ja s'ha hagut d'ampliar l'aforament d'espectacles com els de Mishima i Macedònia, que ompliran de goma a gom l'Auditori de Girona, i d'altres, com el d'Els Amics de les Arts ja han penjat el cartell de "no hi ha entrades". Altres actuacions que apunten al ple total són les de Joan Colomo, que farà el primer concert de presentació de 'La fília i la fòbia', i Pau Riba amb Pascal Comelade. També es venen a bon ritme les entrades per als concerts de Gerard Quintana, que presentarà 'Tothom ho sap', Els Pets, que estrenaran un espectacle únic acompanyats de la Jove Orquestra de l'Auditori de Girona, Blaumut i Sanjosex, que protagonitza la clausura de l'Strenes amb la presentació del seu nou disc Festival.

Noves incorporacions al cartell

L'Strenes també ha fet publica una nova entrevista amb públic a la Secció Activitats amb Quico Pi de la Serra, el 19 de març a l'Auditori de la Casa de Cultura.