Desallotjats uns 100 estudiants de l'Escola Tècnica de Girona en cremar el sostre

El foc no ha produït cap ferit ha obligat a tallar la carretera de Barcelona

Un incendi ha obligat a desallotjar aquest dimecres uns 100 estudiants de l'Escola Tècnica de Girona, situada a la carretera de Barcelona número 197, en cremar el sostre de les instal·lacions, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'avís s'ha produït quan passaven set minuts de les onze del matí. L'incendi ha causat un espès fum que ha fet sortir els estudiants, a més de tallar completament la carretera de Barcelona, un dels principals accessos pel sud de la ciutat. El foc no ha causat cap ferit ni intoxicat. Fins al lloc, s'hi han desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers han desallotjat preventivament dues naus adjacents a l'Escola Tècnica, un negoci de venda de motocicletes i un local de venda de serveis de telefonia. Està previst que al llarg de migdia, es puguin tornar a entrar en aquests dos establiments.

El regidor de Seguretat i Via Pública de Girona, Joan Alcalà, ha visitat la zona i també ha confirmat que no hi ha hagut ferits ni desallotjats.