Detingut un segon jove en la baralla d'aquest cap de setmana a Salt

L'home va llançar una ampolla de vidre als Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut al jove que va agredir un noi amb una barra de ferro al cap durant una baralla a Salt (Gironès) aquest diumenge a la tarda. El detingut és un veí de la població de 21 anys i origen marroquí que acumula una desena de detencions, sobretot per robatoris. Poques hores després de la baralla i quan els mossos ja el tenien identificat, una patrulla el va localitzar a la plaça Catalunya de Girona.

Quan es van apropar al sospitós per detenir-lo, el jove va llançar una ampolla de vidre al cap als agents. Per això, el van detenir per les lesions que va provocar en el jove durant la baralla i per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat. La detenció va ser poques hores després de la baralla. Diumenge, cap a les cinc de la tarda al carrer Torres i Bages de Salt, un grup de tres joves, tots veïns de Salt, es van enfrontar amb un altre noi. En el transcurs de la disputa, un dels tres joves va colpejar la víctima amb una barra de ferro al cap. Tot i que no va resultar ferit de gravetat, el van traslladar a l'hospital per descartar que patís un traumatisme.

Quatre hores després, una patrulla va localitzar el suposat agressor a la plaça Catalunya de Girona. Es tracta d'un jove conegut per la policia perquè acumula una desena de detencions en només tres anys de majoria d'edat. Els agents s'hi van apropar per identificar-lo i detenir-lo. Aleshores, el sospitós va agafar una ampolla de cava que duia i la va llançar contra els agents. Els mossos el van detenir per les lesions causades durant la baralla i per atemptat a agents de l'autoritat. La detenció va quedar sense efecte i el jove passarà a disposició judicial qual el citi el jutge.  

Aquest dilluns, els Mossos d'Esquadra han denunciat un altre jove en relació a la baralla. Tot i que no seria qui va colpejar la víctima, sí que va impedir que un altre jove el pogués socórrer mentre el principal sospitós el colpejava. El suposat cooperador també està pendent que el citin a declarar al jutjat.