Rescaten el cos sense vida d'un excursionista a la Vall d'en Bas

L'home de 68 anys i veí de Vic, va caure per un barranc de 50 metres

A les 09.18 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’accident que havia patit un excursionista a la zona de la Vall d’en Bas, a prop del coll de Bracons. L’excursionista ha mort a causa de les ferides provocades per la caiguda des d’una alçada d’uns 50 metres per un barranc. Es tracta d’un veí de Vic de 68 anys.
 
En el rescat han treballat efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers de la Generalitat amb un helicòpter i el suport de dues dotacions terrestres.

Quan han pogut localitzar l’excursionista, l’han evacuat del lloc de l’accident i li han hagut de fer tasques de reanimació. En aquestes tasques també ha treballat personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’ha desplaçat al lloc amb l’helicòpter medicalitzat però finalment ha mort. A més, també han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra amb quatre patrulles i la unitat de muntanya, els quals s’han fet càrrec dels tràmits judicials pertinents.