Tres intoxicats lleus en l'incendi en una casa de dues plantes a Cistella

L'habitatge ha quedat totalment afectat

Tres persones han resultat ferides lleus per intoxicació de fum en l'incendi d'una casa de dues plantes a Cistella (Alt Empordà), segons els Bombers de la Generalitat. El foc, que s'ha produït al voltant de les dues de la matinada d'aquest dilluns al carrer Lladó número 2, ha començat a la primera planta de l'habitatge. En el moment dels fets, les tres persones afectades es trobaven a la segona planta i s'han confinat a la terrassa.

Un dels inquilins ha estat evacuat amb l'autoescala i els altres han pogut sortir, acompanyats dels Bombers, tan bon punt el foc, que ha afectat les dues plantes, ha estat apagat a les tres de la matinada. Els tres afectats han estat traslladats a l'Hospital de Figueres. Un cop ventilada la casa, els efectius s'han retirat i està previst que quest matí l'arquitecte municipal revisi l'immoble per determinar si hi ha danys estructurals. Pel que fa els tres intoxicats lleus, han estat evacuats a l'Hospital de Figueres.

Fins al lloc, s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d'Esquadra.