La trobada de vehicles clàssics d'Arbúcies supera tots els rècords

La concentració ha aplegat fins a 789 cotxes inscrits

Els automòbils més antics han omplert aquest diumenge la localitat selvatana d'Arbúcies (Selva). En total, 789 vehicles s'han inscrit en la principal concentració de clàssics de Catalunya, la trobada Clàssics Montseny Guilleries, que enguany ha arribat a la sisena edició. Des de l'organització asseguren que s'han superat tots els records de participació i que ha atret a milers de persones.

Des del consistori, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, ha explicat que la trobada ha omplert el municipi. "Al poble tenim uns 700 llits, entre càmpings, hotels i cases rurals, i tot està totalment ple", ha assegurat el batlle. En aquest sentit, Garriga no ha dubtat a l'hora d'assenyalar que Arbúcies és "terra de motor".

Vehicles de tots colors, gustos i mides s'han concentrat aquest diumenge a la sisena trobada Clàssics Montseny Guilleries, la principal concentració de clàssics de tot Catalunya. Enguany, s'han superat tots els rècords de vehicles inscrits arribant als 789, molt per sobre dels 650 cotxes que van participar-hi l'any passat. Des de l'organització, el seu portaveu, David Batlle, ressalta que aquestes xifres "demostren l'èxit del certamen".

Des del consistori, l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, ha assegurat que la trobada és un exemple més de la comunió existent entre Arbúcies i el món del motor. "Arbúcies, el Montseny i les Guilleries són terra de motor, tenim una zona històrica de ral·lis i de grans competicions. També tenim grans empreses carrosseres i aquesta mena d'esdeveniments porten vida al poble", ha assenyalat. En aquesta línia, Garriga ha comentat que l'esdeveniment ha omplert de gom a gom tot el municipi, amb totes les localitats hoteleres i establiments plens.

La principal novetat d'enguany ha estat la instal·lació d'una fira on s'han comercialitzat productes, samarretes o peces de motor antigues.