S’inauguren quatre pistes de petanca al barri de Mas Ramada de Girona

La seva construcció ha suposat una inversió de 5.000 euros

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’adequació de quatre pistes de petanca al barri de Mas Ramada, concretament al carrer dels Germans Lumière. “Amb aquesta actuació, donem resposta a una petició feta pels veïns i veïnes del barri, que demanen més instal·lacions d’ús relacional al sector”, ha explicat el regidor de Serveis Socials, Cooperació i Participació i regidor dels barris del Sector Est, Eduard Berloso.

Les pistes formen part d’una zona verda integrada també per una zona de jocs que es va construir al setembre del 2013 i que corresponia a la primera fase de renovació i instal·lació de jocs infantils a la ciutat. Aquest espai es troba al costat del CAP de Vila-roja, en una ubicació en la qual hi ha altres equipaments municipals, com el Centre Cívic Onyar o el pavelló de Vila-roja. “Les pistes de petanca que hem inaugurat ara complementen l’espai de jocs que es va instal·lar fa uns mesos i d’aquesta manera s’ha creat una zona d’estada i trobada per a les persones del barri”, ha afirmat el regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, responsable d’aquestes dues instal·lacions.

La construcció de les pistes ha suposat fer una escullera amb pedra rocalla per anivellar el terreny i s’hi ha instal·lat enllumenat públic. El cost de construcció de l’espai ha estat d’uns 5.000 euros.