Girona obre la convocatòria del 2014 d’ajuts a la creació artística KREAS

Es podran presentar les sol·licituds per participar-hi fins al 14 de març

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria d’ajuts a la creació artística Girona KREAS corresponent a l’any 2014. Les ajudes d’aquesta convocatòria estan destinades a fomentar la creativitat i la recerca artístiques a través de subvencions KREAS de suport a la creació artística i beques KREAS d’estudis i/o recerca artística. S’hi destina un import de 50.000 euros, mantenint així la dotació econòmica dels últims tres anys. Les ajudes destinades a en subvencions tenen un màxim de 5.000 euros per projecte i les ajudes destinades a beques, un màxim de 1.000 euros per projecte. El termini per presentar les sol·licituds per optar als ajuts s’acaba el 14 de març.

Poden presentar la sol·licitud per participar-hi totes aquelles persones físiques o jurídiques de la ciutat amb projectes en els camps artístics de la música, el teatre, la dansa, el circ, la literatura, les arts visuals, les audiovisuals i la cultura tradicional i popular. Cada sol·licitant podrà presentar un sol projecte en aquesta convocatòria. Els projectes de les subvencions KREAS hauran de realitzar-se dins l’any 2014 i els estudis de les beques KREAS hauran de finalitzar, com a molt tard, el 30 de juny del 2015.

Els projectes presentats es valoraran sobre un total de 50 punts i tindran en compte l’interès artístic i cultural del projecte (fins a 25 punts), la viabilitat del projecte (fins a 15 punts) i la solvència del sol·licitant (fins a 10 punts).