Carles Capdevila reflexionarà a Roses sobre el procés polític actual

Pren el relleu a Joaquim Nadal en el cicle "Propostes de país per a un nou temps"

El cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps” prossegueix la seva trajectòria el proper divendres 14 de febrer, amb la conferència que oferirà Carles Capdevila, periodista i director del diari Ara. L'acte tindrà lloc a dos quarts de nou de la nit al Teatre Municipal de Roses (Alt Empordà).  

Capdevila dóna continuïtat al cicle que va obrir el passat mes de gener l'ex alcalde de Girona i exdiputat pel PSC, Joaquim Nadal.

Llicenciat en filosofia i periodista, Carles Capdevila dirigeix actualment el diari ARA i és professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona. Ha estat articulista d'opinió dels diaris Avui, El Periódico i El 9 Nou durant el període 1995-2010, i cap de la secció de Societat del diari Avui entre 1989 i 1990. Ha estat director i presentador dels programes 'Eduqueu les Criatures' i 'Alguna Pregunta Més, a Catalunya Ràdio. Actualment col·labora als programa 'Divendres', de TV3 i dirigeix el programa 'APM' de TV3.

Aquesta és la tercera edició que el consistori celebra del cicle, el qual ja ha comptat amb la participació, entre d'altres, de figures com Carme Forcadell, Salvador Cardús, Josep M. Terricabras, Carles Puigdemont, Vicenç Villatoro, o Carles Viver i Pi-Sunyer.