Exhaurides les entrades de Mazoni i Els Amics de les Arts a l'Auditori de Girona

L'equipament estat nominat als premis Enderrock en la categoria de millor sala de concerts

Les entrades per al concert de Mazoni, que tindrà lloc el proper diumenge 23 de febrer estan exhaurides. Mazoni presentarà a l’Auditori de Girona el seu nou treball, Sacrifiqueu la princesa, un disc optimista i lluminós que representa un gir estètic nou i radical en la carrera de Mazoni.

El 30 de maig actuaran Els Amics de les Arts, presentant oficialment a Girona el seu esperat quart disc Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. Aquesta actuació serà el concert de cloenda de la temporada estable de l’Auditori d’aquesta primavera. Les entrades també estan exhaurides i fins al moment, no s’ha previst un segon concert dels Amics de les Arts a Girona.

També cal destacar que properament tindrà lloc el concert de la soprano Julia Lezhneva, que per primera vegada actuarà a Girona. Julia Lezhneva, successora de la gran Cecilia Bartoli és, segons la també soprano Kiri Te Kanawa, “un dels esdeveniments musicals dels darrers anys”.

L’Auditori està d’enhorabona ja que el passat desembre va ser guardonat en els Premis ARC de la indústria musical, i recentment s’ha anunciat la seva nominació al premis Enderrock en la categoria de millor sala de concerts. La gala dels premis serà el proper 13 de març al Teatre Municipal de Girona.