La GIOrquestra celebra el segon aniversari de la mà del pianista Lluís Rodríguez Salvà

Més de 800 persones han assistit al concert de la formació a l'Auditori de Girona

La GIOrquestra ha celebrat aquest diumenge el seu segon aniversari amb un concert multitudinari a l'Auditori de Girona. Per celebrar aquests dos anys, la jove formació ha comptat amb l'ajuda del pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà, que ha encisat els espectadors.

Més de 800 persones han volgut acompanyar l'orquestra gironina en aquest concert d'aniversari que ha estat dirigit per la batuta de Marcel Sabaté, el director titular de la GIO. L'espectacle, que s'ha dividit en dues parts, ha estat format per dues grans obres simfòniques: el Concert per a piano número 1 de Txaikovski i la Pastoral de Beethoven, i ha arrencat els aplaudiments dels espectadors.

El concert ha arrencat amb uns minuts de retràs. Amb aquesta actuació, l'orquestra simfònica de les comarques gironines, ha tornat a l'Auditori de Girona on va debutar el 5 de febrer d'ara fa dos anys. Aquest cop, però, ha estat acompanyada pel prestigiós pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà, un dels referents musicals catalans d'avui en dia que ja ha rebut 25 premis.


Com és habitual, l'espectacle ha estat dirigit sota la batuta de Marcel Sabaté que també és el director titular de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i la Cobla Simfònica Catalana. Ara fa poc temps, Sabaté va ser guardonat amb la Medalla al Mèrit Musical dels Premis Capital de la Sardana 2012. La celebració del segon aniversari ha aplegat més de 800 espectadors. Entre ells s'han pogut veure familiars de músics de la jove orquestra, fidels seguidors de la formació gironina o amants de la música clàssica que han volgut formar part del segon aniversari de la formació.