S'activa un dispositiu especial després de cinc robatoris en cinc dies a Vall-Llobrega

S'ha incrementat la presència policial i els controls

Els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu policial especial després de registrar cinc robatoris en cinc dies al poble de Vall-llobrega, al Baix Empordà. Els robatoris es van produir la setmana passada a cinc cases situades en zones diferents de la vila. Els lladres aprofitaven que no hi havia ningú a l'interior dels immobles per emportar-se joies, diners i petits aparells electrònics.

Davant d'aquesta onada de robatoris, els Mossos van fer una reunió amb els veïns del poble on van explicar que s'havia muntat un dispositiu especial per combatre els robatoris. En concret, s'ha reforçat la presència policial i s'han augmentat els controls als accessos de la vila. Els Mossos d'Esquadra han informat que el dispositiu consta de dues parts. Per una banda, s'ha augmentat la presència policial a la zona - sobretot amb agents de paisà- i s'han incrementat els controls en els accessos a la vila. Al mateix temps, un equip d'investigació està recollint proves i indicis per intentar identificar els autors dels robatoris.

En tots els casos, els lladres van accedir als immobles quan els propietaris estaven fora i es van emportar joies, diners i petits objectes de valor com aparells electrònics. Davant del creixent nerviosisme dels ciutadans de la vila, aquest passat divendres, el sotscap de la comissaria de la Bisbal d'Empordà va mantenir una reunió amb els veïns del poble per intentar calmar la situació i explicar el dispositiu engegat. De moment, els Mossos d'Esquadra ja han realitzat diverses identificacions però encara no hi ha cap detingut.