Enxampen un turisme circulant a 226 km/h per l'AP-7

Detingut un segon conductor a la Garrotxa que anava a 132 km/h i amb 12 bossetes de cocaïna al damunt

Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat 1 de febrer un veí de l'Escala per un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible. En un control de velocitat al quilòmetre 50,9 de l'AP-7, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis (Gironès), el conductor va ser enxampat circulant a 226 km/h en un tram limitat a 120.

Els agents van citar l'esmentat conductor per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Paral·lelament, el mateix dia 1, els Mossos d'Esquadra van detenir a la Garrotxa un jove de 23 anys i veí de Banyoles que anava a 132 km/h i amb 12 bossetes de cocaïna a la furgoneta.

Els fets van passar en un control de velocitat que els agents de trànsit d'Olot havien establert a la carretera A-26, al punt quilomètric 65 en direcció Figueres. Cap a tres quarts de dotze, els mossos van detectar una furgoneta que circulava a 132 km/h en un tram limitat a 100. Quan els agents van voler aturar el vehicle, el conductor va fer cas omís a les indicacions i va accelerar. Després de perseguir la furgoneta, els policies la van aturar en un camí forestal situat al terme municipal de Maià de Montcal. A l'interior del vehicle van localitzar-hi 12 bossetes amb cocaïna.

Per aquest motiu van detenir al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. A més, també se'l va denunciar administrativament per l'excés de velocitat. El detingut va passar el dia 2 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.