Dos ferits lleus i vint evacuats en l'incendi d'una casa rural de Sant Pere Pescador

Les flames s'han originat al garatge

Dues persones han resultat ferides lleu per intoxicació de fum en un incendi que s'ha produït aquest diumenge al matí, a tres quarts de sis, al garatge d'una casa rural de Sant Pere Pescador (Alt Empordà).

El foc, que ha fet evacuar a vint persones que es trobaven a l'establiment, ha cremat tot el parament tèxtil que hi havia a l'altell del garatge. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions del SEM, onze dotacions dels Bombers i tres dels Mossos d'Esquadra, que s'han encarregat de realitzar el desallotjament del local. La casa rural, el Mas del Mar, es troba ubicada al camí de les Goles.

Els ferits han rebut l'alta en el mateix lloc dels fets. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís de l'incendi a tres quarts de sis d'aquesta matinada. La casa, disposa de tres plantes amb 12 habitacions i el foc s'ha produït al garatge de l'establiment rural. Encara es desconeixen les causes de l'incendi que ha cremat tot el parament tèxtil com tovalloles i material que es trobava a l'altell del garatge.

Com a mesura preventiva, els Mossos d'Esquadra han evacuat tots els 20 inquilins que es trobaven a la casa rural. El SEM ha atès en el mateix lloc dels fets a dues persones, ferides lleu, per intoxicació de fum que han rebut l'alta allà mateix. Un cop extingit el foc, els Bombers han ventilat el garatge i la resta de la casa.