Entren a robar a les oficines d'una empresa de neteja del centre de Girona

Han esbotzat la porta d'entrada i regirat tots els despatxos

Uns lladres han entrat a robar aquesta nit de dissabte a diumenge en unes oficines de l'empresa de neteja Epica, situades al cinquè pis del número 12 de la carretera Barcelona de Girona. Els Mossos d'Esquadra han localitzat la porta d'entrada de l'empresa totalment esbotzada i, un cop a dins, han comprovat com l'immoble -es tracta d'un pis que utilitzen com a oficines- estava completament regirat. Encara es desconeix què s'han emportat els lladres.

Els Mossos han avisat els propietaris de l'empresa, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per avaluar-ho. Tres patrulles dels mossos treballen en aquest servei i ja han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i localitzar els lladres.

Els propietaris de l'empresa de neteja Epica han explicat que els lladres han esbotzat totalment la porta d'entrada de les oficines, que era una porta blindada. Segons ells, els delinqüents buscaven diners perquè han remogut tot l'immoble. No obstant això, els propietaris han explicat que no acostumen a guardar diners en efectiu a les oficines. En principi, els lladres només s'han emportat algunes impressores i ordinadors. També han fet malbé determinats mobles i estances de les oficines.

Els lladres només han accedit a l'interior d'aquesta empresa tot i que l'edifici compta amb nombroses oficines i seus d'altres firmes. Un fet que estranya als propietaris i que els fa pensar que els lladres podrien conèixer o estar en contacte amb algú de la seva companyia per realitzar aquest robatori.