L'artista Kel Domènech incorpora la seva obra al restaurant 5 de l'Hotel Das Stue de Berlín

"Dalíterrània" s'hi exposarà a partir d'aquest mes

L'artista i mestre artesà de Besalú, Kel Domènech, incorpora a partir d'aquest mes de febrer la seva obra KD064 "Dalíterrània", al restaurant "5" (Five) de l'hotel Das Stue de Berlín dirigit per el Xef Paco Pérez. El cuiner compta amb cinc estrelles Michelin: dues pel restaurant Miramar de Llançà, dues per Enoteca a l'Hotel Arts BCN i una pel Five restaurant de l'hotel Das Stue.

"KD064 Dalíterrània, la màquina dels sentits" fusiona la passió de Paco Pérez per l'art de la cuina, el surrealisme extravagant de Dalí, la força natural de l'Empordà, la Mar Mediterrània i la creativitat de Kel Domènech.

Aquesta escultura mòbil s'incorpora a partir del febrer a la sala del restaurant Five de Berlín inaugurant la nova temporada. L'objectiu, segons l'autor, l'obra "condensa en un instant la força de la natura, proveïdora de matèria primera del xef, el paisatge que l'envolta, la irreverència del pintor empordanès i la meva visió del conjunt, per evocar a taula la rauxa, la precisió i la creativitat de la cuina de Paco Pérez".