Quatre detinguts i més de 4.300 productes falsificats intervinguts a la Jonquera

El preu global de venda dels productes falsos era de més de 90.000 euros

La policia estatal ha detingut quatre persones que venien 4.321 objectes falsificats des d'una botiga de la Jonquera (Alt Empordà). L'actuació policial va començar quan els agents van veure dos individus amb actitud sospitosa que treien dues maletes de la botiga situada a l'avinguda Miquel Mateu Pla i les introduïen a un vehicle. Els agents els van identificar i van comprovar que dins les bosses hi havia 55 parells de sabatilles esportives suposadament falsificades. Arran d'això, van decidir inspeccionar la botiga, on van veure que la majoria d'objectes que hi havia a la venda eren falsificats. La mercaderia, bàsicament roba, sabatilles, bosses de mà i perfums, tindria un valor global de 90.000 euros.

Agents de la comissaria de la policia espanyola a la Jonquera van detenir les quatre persones dilluns passat. Tres són de nacionalitat marroquina i una espanyola, i són els suposats autors d'un delicte contra la propietat industrial. Van detenir els dos individus que introduïen les bosses al cotxe, un tercer que treballava a la botiga i també a la persona titular del local comercial.  


A banda dels 55 aparells de sabatilles suposadament falsificades, dins la botiga hi van trobar més de 4.000 objectes de marca a la venda que també eren falsos. La majoria de productes intervinguts eren calçat, roba esportiva i bosses de mà, però també hi havia rellotges i perfums. La venda al públic hagués pujat a més de 90.000 euros.  

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres dimecres i van quedar en llibertat provisional.