Un home es crema les mans i les orelles accidentalment amb benzina

A Girona segueixen cremant contenidors de matinada

Un home de 35 anys ha resultat ferit aquesta passada nit amb cremades de primer grau a les orelles i de segon grau a les mans mentre intentava encendre la llar de foc amb benzina a la urbanització Montbarbat de Maçanet de la Selva (Selva). La víctima ha estat evacuada a l'Hospital de Santa Caterina a Salt i la flamarada ha cremat un coixí i un petit moble de la casa. D'altra banda, a Girona, cinc dotacions dels Bombers han hagut de treballar per extingir un foc que ha calcinat quatre contenidors situats al carrer Bernat Boades.

L'incendi també ha cremat part d'un vehicle estacionat al costat dels contenidors i ha fet petar el vidre de l'aparador d'un local situat prop de la zona. Nit complicada a les comarques gironines. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en tres incidents a la demarcació. D'una banda, aquest divendres a les onze de la nit, els Bombers van ser avisats d'un foc en una casa de la urbanització Montbarbat de Maçanet de la Selva.

En aquest cas, un home de 35 anys ha resultat ferit, amb cremades de primer grau a les orelles i de segon gran a les mans, mentre intentava encendre la seva llar de foc amb benzina. Fins al lloc dels fets es van dirigir tres dotacions dels Bombers perquè la flamarada, causada per la benzina, també havia afectat un coixí i un petit moble a tocar de la llar de foc. El jove va ser evacuat a l'Hospital de Santa Caterina de Salt.

Cremen quatre contenidors a Girona

D'altra banda, aquesta passada matinada, els Bombers també han hagut d'actuar en un incendi de contenidors al carrer Bernat Boades de Girona. L'avís l'han rebut al voltant de les cinc de la matinada i el foc ha obligat a activar cinc dotacions dels Bombers. En concret, l'incendi ha calcinat quatre contenidors i ha afectat a la part de davant d'un vehicle que es trobava estacionat al costat dels contenidors. A més, les flames han fet petar el vidre de l'aparador d'una botiga situada al número 5 d'aquest carrer i també ha cremat el rètol de l'establiment. L'incendi també ha cremat les finestres de fusta del primer pis del carrer Ramon Turró número 4. Tot i això, el foc no ha causat cap ferit.

S'esfondra la teulada d'una casa de Maçanet de Cabrenys

Finalment, aquest matí de dissabte, els Bombers de la Generalitat també ha hagut de revisar el sostre d'un pis de Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà) després que s'hagi ensorrat part de la teulada a causa del mal estat dels cairats de fusta. Els fets s'han produït al número 1 del carrer Borriana d'aquest municipi al voltant de dos quarts de deu del matí i, fins al lloc dels fets, s'han desplaçat dues dotacions dels Bombers, tècnics de l'Ajuntament de Maçanet de Cabrenys i operaris que han apuntalat la resta del sostre que encara no s'havia esfondrat. La casa és una construcció antiga que tenia els cairats de fusta corcats. L'incident no ha causat cap ferit.