Imputen el regidor i portaveu de la CUP a Girona per l'acció contra la MAT de Fellines

En total hi ha sis persones inculpades

Fonts de la CUP han informat que el regidor i portaveu de la formació política a Girona, Jordi Navarro, ha estat citat a declarar per l'acció reivindicativa que es va produir a principis de gener en contra de la MAT a Fellines (Alt Empordà).

El regidor està acusat d'un delicte d'atemptat a l'autoritat. En total, hi ha sis persones inculpades per fets similars i per haver participat en aquesta iniciativa reivindicativa on un activista es va atrinxerar dins un cotxe enterrat. La CUP, amb el suport de la plataforma No a la MAT, l'Assemblea No a la MAT Girona, Alerta Solidària, el Grup Antirepressiu de Girona i CGT han convocat una concentració per aquest dilluns al matí per donar suport als inculpats.

Els sis imputats hauran de declarar aquest dilluns a les deu del matí a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vista Alegre. Des de la CUP han informat que el diputat, Quim Arrufat, també participarà en la concentració de suport a tots els afectats.

D'altra banda, Navarro ha reivindicat en un article al seu blog l'acció de Fellines que ha titllat d'acte "original i pacífic". El regidor també ha denunciat un cop més l'oligopoli elèctric, la destrucció del territori a causa de la MAT i el risc per la salut que suposa aquesta infraestructura. Al mateix temps, el regidor ha fet una crida a participar en la concentració. Aquesta passada setmana un altre activista en contra la MAT va ser detingut, va passar una nit a la garjola i va haver de declarar, imputat per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i un altre delicte de lesions. El jove va ser deixat en llibertat amb càrrecs.