Enxampen en un control de trànsit a Girona dos joves que traficaven amb drogues

Els detinguts són coneguts de la policia i el conductor va donar positiu en el drogotest

La Policia Municipal de Girona va detenir la tarda del divendres 17 de gener Gabriel R. R., de 23 anys i veí de Cassà de la Selva, i Eduard A. P., de 22 anys amb domicili a Girona, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc la tarda del divendres dia 17 de gener, mentre agents de la policia municipal estaven fent un control de trànsit al carrer de Santa Eugènia. En el control van aturar un Peugeot 206 i va ser llavors quan els policies van sentir una forta pudor de marihuana que sortia de l'interior del vehicle.

Davant de la sospita que els joves poguessin estar traficant amb drogues, els policies van fer un escorcoll tant dins del vehicle com al conductor i acompanyant, a qui van reconèixer per tenir antecedents per tràfic de substàncies estupefaents.

De resultes dels escorcolls es van localitzar un blister amb 25 pastilles (presumptament de drogues sintètiques), una bosseta de plàstic amb una pols blanca (que presumptament era amfetamina); una altra amb cocaïna i quatre embolcalls de paper d'alumini amb marihuana.

Així mateix els policies van trobar 255 euros fraccionats en bitllets de 100, 20, 10 i 5 euros que estaven repartits entre les butxaques dels pantalons, el jersei i amagats entre els mitjons de la roba del noi que anava d'acompanyant del vehicle.

Els policies també van sotmetre a la prova del drogotest el conductor, que va donar un resultat positiu en les substàncies de cocaïna, amfetamina i marihuana.

Per tot plegat, i un cop ja van haver identificat els dos nois, els policies van detenir-los com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.