Rescaten una dona d'un penya-segat del camí de ronda de Lloret

Es trobava a quinze metres d'alçada i estava paralitzada pels nervis

Agents de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) van rescatar dissabte una dona que estava dalt un penya segat del camí de ronda. La central de la policia va rebre l'avís d'una persona que alertava que una dona acabava de trucar-li demanant ajuda i explicant que es trobava a la zona de la Dona Marinera, al camí de ronda.

Un cop localitzada, un agent va aconseguir arribar fins a la dona, situada en un sortint d'un penya-segat a més de quinze metres d'alçada, i la va ajudar, ja que la dona estava paralitzada pels nervis. Unes cordes i una cadena humana formada per policies locals i mossos va servir per aconseguir rescatar la dona sana i estàlvia.

Els fets van passar dissabte, quan la policia es va activar després de la trucada que alertava que hi havia una dona en perill. En un primer moment, els agents van anar a la zona de la Dona Marinera. Un cop al lloc, els efectius de la policia no van localitzar ningú i van decidir desplaçar-se cap al sud. Allà, van localitzar la dona en un sortint d'uns penya-segats de més de 15 metres d'alçada situats entre el Castell de Sant Joan i el camí de cala Banys.

Un agent va aconseguir arribar a la seva alçada i agafar la dona, que es trobava al sortint amb incapacitat de tornar enrere i molt nerviosa. Unes cordes i una cadena humana formada per policies locals i una patrulla de Mossos d'Esquadra que va afegir-se al dispositiu va aconseguir treure la dona del lloc.

La dona va ser atesa pels Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i després se'n van fer càrrec familiars i amics.