La Xarxa estrena 'El punt al dia', un nou programa nocturn d'anàlisi informativa

L'espai s'emetrà de dilluns a dijous

La Xarxa estrena un nou programa nocturn d'anàlisi informativa des del territori. S'anomena 'El punt al dia' i arrenca aquest dilluns a catorze televisions locals. L'espai s'emetrà de dilluns a dijous, de les onze a les dotze de la nit en directe, i analitzarà els grans temes del territori i del país a partir del punt de vista dels mitjans adherits a La Xarxa de Comunicació Local. Serà presentat per dos periodistes especialistes en la informació de proximitat, que són Ares Escribà Cruells, cap d'Informatius de Lleida TV, i Albert Brosa, director d'Olot TV.

Els dos presentadors aprofundiran amb to reposat i voluntat d'anàlisi en les principals notícies del dia, acostant la veu dels seus protagonistes a través dels canals locals. El programa tindrà un format obert i flexible i les notícies s'acompanyaran d'entrevistes, reportatges i taules rodones.

L'objectiu és oferir les claus per interpretar la realitat més propera, de manera que el programa reunirà un ventall ampli i plural de testimonis, tant experts en diferents àmbits com figures del món polític, econòmic, social i cultural d'arreu del país. La situació de la salut pública, el benestar, el turisme, el sector energètic o la recerca i l'emprenedoria seran alguns dels temes que s'hi abordaran.

'El punt al dia' és un programa de La Xarxa fet en col·laboració amb els canals locals adherits. L'espai s'emetrà per Canal Blau, Canal Terres de l'Ebre, EL 9 TV, m1tv, Olot TV, TVR Televisió del Ripollès, TV Girona, Vallès Visió, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, Lleida TV, ETV, TV Costa Brava i TAC 12. I també és podrà seguir en directe pel web.