Un detingut pels mossos salta del vehicle en marxa per intentar escapar

L'home, acusat de robar una bicicleta, ha quedat en llibertat amb càrrecs

ls Mossos d'Esquadra detenen un veí de Girona, de 22 anys i nacionalitat algeriana per un presumpte delicte de robatori amb força i d'atemptat als agents de l'autoritat així com una falta de danys. Els fets van passar la matinada del 31 de desembre, quan el cos va tenir coneixement de l'activació d'una alarma d'una botiga de bicicletes de Girona. Els agents que s'hi van desplaçar van enxampar un jove que sortia de l'establiment amb una bicicleta i van veure que el vidre de l'aparador estava totalment trencat.

El van detenir i mentre el traslladaven, el noi va trencar el vidre de darrere del cotxe dels mossos i va saltar amb el vehicle en marxa per escapar-se. Els agents, però, el van detenir de nou. El presumpte lladre, que hauria accedit a l'establiment trencant el vidre de l'aparador, va sortir amb una bicleta a les mans però no va comptar que a fora l'esperaven uns agents. L'alarma de l'establiment va alertar els Mossos d'Esquadra que de seguida van desplaçar-se fins al lloc. Un cop allà, el noi va intentar escapar-se però els agents el van interceptar i detenir.

De camí a la comissaria, el detingut va trencar el vidre de la finestra de la part posterior del vehicle i va saltar del cotxe en marxa. Els agents van aturar-se ràpidament i el van poder atrapar de nou a uns cinquanta metres. Segons fonts policials, el detingut va mantenir una actitud agressiva i també va amenaçar un agent.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el 31 de desembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.