L'olotina Jennifer Pareja, proclamada millor waterpolista del món 2013

S'ha emportat el 59,3% de vots

La Federació Internacional de Natació ha proclamat a l’olotina Jennifer Pareja millor waterpolista del món després que ahir va fer el recompte de les 674 votacions emeses per representants de les federacions, comitès i experts en esports d'aigua. Pareja ha obtingut el 59,3% dels vots.

Rere seu apareix, amb un remarcable 29,3%, la portera barcelonina Laura Ester. Entre les dues catalanes sumen gairebé el 89% dels vots emesos. El resultat de les votacions per escollir millor jugadora del món reprodueix el que es va donar per proclamar la millor jugadora d'Europa, que també va recaure en Jennifer Pareja el passat mes de desembre. En aquella elecció, l’olotina va obtenir el 50,7% dels vots, i Laura Ester, millor portera del mundial, el 35,2%.

Jennifer Pareja, capitana al Club Natació Sabadell i a la selecció absoluta, ha guanyat totes les competicions en les quals ha participat, tant pel que fa a clubs com a seleccions. Amb el Sabadell ha guanyat la lliga, la copa, la Supercopa, la lliga de campions i la Supercopa d'Europa, aquest últim fa tot just un mes. A l'estiu, i a Barcelona, va aconseguir el títol mundial en vèncer Austràlia en la final per 6 a 8. Pareja també va ser escollida millor jugadora del campionat.

Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.