Assalten un home a Empuriabrava, l'obliguen a entrar a casa i li roben diners i joies

Els Mossos d'Esquadra busquen els cinc autors del robatori i no descarten que es tracti d'una revenja

ls Mossos d'Esquadra estan buscant cinc homes que dissabte a la nit en van assaltar un altre a la urbanització d'Empuriabrava (Alt Empordà). Els agressors van abordar la víctima en ple carrer i la van obligar a entrar al seu habitatge, situat al sector Puigmal.

Un cop a dins, el van lligar de mans i peus, li van colpejar el cap amb la culata d'una pistola i el van ferir en una cama punxant-lo amb un ganivet. Després, van agafar diners en efectiu, rellotges i altres objectes de valor i van fugir del lloc amb un cotxe.

Els mossos han obert una investigació per intentar localitzar els autors del robatori amb violència, i no descarten que l'afer es tracti d'un ajustament de comptes arran d'una revenja.

El robatori amb violència va tenir lloc aquest dissabte passat, ja entrada la nit. Va ser la mateixa víctima, un home de procedència magribina, qui va alertar els Mossos d'Esquadra després d'haver-se pogut deslligar. Eren ja cap a la una de la matinada del diumenge quan la policia va rebre l'avís.

La víctima viu en un habitatge situat al sector Puigmal de la marina d'Empuriabrava (en concret, al número 40 de la zona coneguda com Puigmal-el triángulo). L'home va explicar als agents que, aquella nit, mentre es dirigia cap a casa seva, cinc homes van sortir de la foscor i se li van abraonar.

Els agressors el van obligar a entrar a l'habitatge i, un cop dins, el van lligar de mans i peus. Després, el van estar amenaçant durant força estona. Li van colpejar el cap amb la culata d'una pistola i, fins i tot, li van arribar a punxar un ganivet a la cama.

Els cinc homes van exigir a la víctima que els donés tot allò que tenia de valor dins l'habitatge. Se li van endur diners (la quantitat no ha transcendit, però no era massa elevada), rellotges i alguns objectes de valor. Després, van marxar de l'habitatge i van fugir tots cinc en un cotxe.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els cinc agressors. El cas el porta directament l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) del cos. La policia manté obertes totes les línies d'investigació i no descarta que l'agressió i el robatori fossin un ajustament de comptes.