Arriba el passatger 100.000 al port de Palamós després de deu anys

El turista britànic s'ha emportat una estada de cap de setmana a la Costa Brava

El port de Palamós ja ha assolit els 100.000 passatgers de creuer, xifra que representa el nombre de creueristes que han arribat entre els anys 2000 i 2010. Cal afegir que des de l’any 2000 fins a l’escala d’ahir del Thomson Dream han arribat al port un total de 161 creuers. Aquestes xifres reflecteixen les bones condicions tècniques i de servei de què disposa el port per rebre tràfic de creuers i l’esforç dut a terme per la Generalitat des de l’any 2000 i posteriorment amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Palamós en la promoció d’aquest sector per potenciar l’enclavament de la Costa Brava en el mercat internacional de creuers.

Un turista britànic premiat

El passatger 100.000 ha estat un turista britànic que ha arribat al port de Palamós amb el creuer Thomson Dream. El turista ha estat obsequiat amb un cap de setmana a la Costa Brava per a dues persones, atorgat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Aquest paquet turístic inclou, a més d’una nit d’hotel, la possibilitat de realitzar dues activitats complementàries a escollir com ara: vela, caiac, hípica, entre altres. L’Ajuntament, per la seva banda, els ha obsequiat amb un dinar en un restaurant de la vila, on podran provar les gambes de Palamós.

L’acte d’ahir s’emmarca en el Pla d’accions previstes en l’acord institucional signat recentment per la Generalitat, l’Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Palamós, per potenciar el tràfic de passatgers de creuers, captar noves companyies, consolidar les línies existents i fidelitzar de les companyies que ja coneixen Palamós com a marca pròpia. Així mateix, el Pla ha de fomentar el desenvolupament de l’oferta turística vinculada a l’àmbit dels creuers, tant pel que fa a la vila de Palamós com pel que fa a la seva àrea d’influència.