Busquen un ultralleuger amb dues persones desaparegut al Montgrí

L'aparell es va enlairar diumenge a les dotze del migdia amb una monitora i un alumne

Mossos d'Esquadra i Bombers busquen des d'aquest diumenge un ultralleuger que es va enlairar a les dotze del migdia de l'aeròdrom de Pals (Baix Empordà) amb una monitora i un alumne. Segons han explicat els Mossos, l'aparell havia de tornar a les cinc de la tarda, però no ho va fer.

Va ser aleshores quan se'n va denunciar la desaparició i va començar la recerca. Tant aquest diumenge com aquest dilluns al matí l'aparell s'ha estat buscant per la zona del Massís de Montgrí i per la de les Gavarres.

A banda dels efectius policials, un helicòpter dels Bombers i tres dotacions terrestres han participat en la recerca, que fins al moment no ha donat fruits. Els Mossos han explicat que al matí l'helicòpter ha contactat per ràdio amb un altre ultralleuger els integrants del qual han confirmat que van veure el diumenge un aparell com el descrit per la zona de les Illes Medes. La recerca en aquest punt, però, tampoc ha donat fruits.

Les tasques de recerca s'han aturat a la tarda i la previsió és que es reprenguin novament aquest dimarts a partir de les deu del matí.