La Guàrdia Civil intervé 15.950 paquets de tabac de contraban a Puigcerdà

Estaven valorats en 66.900 euros

La Guàrdia Civil va intervenir la tarda del 21 de desembre passat a Puigcerdà 15.950 paquets de tabac de contraban. Els paquets, de les marques Austin i Chesterfield, provenien d'Andorra i estaven valorats en 66.900 euros.

Els agents es van creuar amb un tot terreny on hi viatjava només el conductor i amb matrícula d'Andorra. El vehicle circulava a gran velocitat i els agents van indicar-lo que s'aturés, però no va obeir les ordres i va augmentar encara més la velocitat.

En arribar a una rodona, el tot terrenys va quedar travessat a la via i el conductor va fugir a peu sense que els agents aconseguissin localitzar-lo. En Inspeccionar el vehicle es va comprovar que se li havien extret els seient posteriors i en aquest espai hi havia 35 caixes de tabac, amb un total de 8.200 paquets de tabac de la marca Austin, i 7.750 paquets de tabac de la marca Chesterfield, d'origen andorrà i sense els precintes corresponents. El tabac de contraban va ascendir a un valor de 66.900 euros.

La Guàrdia Civil va instruir diligències que van ser lliurades amb el material confiscat al jutjat d'instrucció dels de Puigcerdà.