Masella inaugura la temporada d'esquí nocturn

És l'estació amb més pistes il·luminades del Pirineu

L'estació d'esquí de Masella ha inaugurat aquest divendres al vespre la temporada d'esquí nocturn. Masella ha fet una important aposta per l'esquí nocturn i s'ha convertit en l'estació amb més pistes il·luminades per dur a terme aquesta pràctica de tot el Pirineu.

L'estació ha il·luminat un tota de 13 pistes que sumen 10 quilòmetres i 420 metres de desnivell esquiable, des del sector de la Pleta fins al Pla de Masella. La inauguració l'ha fet el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha dit: "Noves sensacions, una nova experiència i noves inversions, s'ha de valorar l'esforç d'inversió que ha fet la Masella".

El conseller Puig ha dit "més oferta turística d'hivern que permetrà ampliar el nombre d'esquiadors, permetrà ampliar llocs de treball i això és molt important en aquests temps de crisi, es important que les empreses privades i públiques millorin les seves instalacions i així ampliar l'oferta turística d'hivern". En aquest sentit el conseller ha afegit que "això donarà més relleu al territori i que ens permet desestacionalitzar i oferir neu a hores que fins ara no era possible".


"La gran aposta de Masella per aquesta temporada", així ha definit el director de Masella, Xavier Nolla, la inversió en esquí nocturn de una des les estacions d'esquí privades i solvents del país. Aquesta aposta per l'esquí nocturn permetrà a l'estació allargar la jornada d'esquí als caps de setmana i suposa una millora pels clubs d'esquí que tindran més hores per entrenar. Nolla ha explicat que uns 500 esquiadors ja han tret el forfet nocturn per a tota la de temporada.

A més de les 13 pistes que estaran enllaçades per 7 remuntadors l'estació també ha il·luminat l'snowpark de pleta que tindrà tots els seus remuntadors en funcionament.

L'oferta nocturna serà de divendres a la tarda, de dos quarts de set a dos quarts de nou, i dissabte, de sis a nou. L'estació tancarà a les cinc de la tarda i quedarà una hora per a que les màquines trepitjaneu treballin a les pistes.

En relació als forfets hi haurà un forfet només nocturn per un preu de 15 euros, el forfet de dia tindrà un suplement per seguir esquiant a les nits i els de temporada tindran un preu avantatjós en el suplement de nit.

Oferta gastronòmica

Amb l'obertura de l'estació de nit al Restaurant del Pla de Masella, a peu de pistes i al costat de l'aparcament principal de l'estació, ara es pot gaudir d'una gastronomia d'alta muntanya amb una oferta ben àmplia. La carta del restaurant té plats alpins a base de formatge i, també, plats típics dels Pirineus. A més, al Bar del Pla de Masella, també passa a oferir un ampli ventall de begudes calentes.

Oferta d'oci

L'oferta d'oci nocturn a Masella s'amplia amb la creació de dos ambients musicals ben diferenciats. D'una banda, amb el Masella Night Après ski amb els disjòqueis de la discoteca Titanium de Puigcerdà. Situat davant del telecadira Masella Jet del Pla de Masella amb una barra de bar, una cabina pel DJ i una zona de chillout amb música. És el lloc ideal per relaxar-se amb els amics després de la jornada d'esquí, tot ballant o fent un gintònic.

I, de l'altra, amb el Nocilla Corner davant l'Snowpark La Pleta, amb crêpes de Nocilla i begudes calentes al ritme de la música, tot gaudint dels millors "trucs" de "freestyle" dels millors surfers i esquiadors de Masella.