Les entrades de la nova gira d'Els Amics de les Arts es posaran a la venda dilluns

Es podran adquirir en exclusiva al web del grup

Les entrades dels primers concerts de la gira de presentació del nou disc d'Els Amics de les Arts, que es publicarà el mes d'abril, es posaran a la venda dilluns al web del grup www.elsamicsdelesarts.cat.

A partir dels dies 17 i 18 de desembre les entrades també es podran adquirir a les webs de l'Auditori de Girona i del Teatre Auditori de Sant Cugat, respectivament. I al gener es podran comprar els tiquets pels concerts de Lleida i Reus. Els Amics de les Arts van anunciar el 2 de desembre que publicaran un nou disc que sortirà a la venda el mes d'abril del 2014. El nou treball anirà acompanyat d'una gira de presentació a partir del mes de maig, que començarà el 9 de maig a Lleida i acabarà el dia 30 del mateix mes a Girona. Entre mig, 'Els Amics de les Arts' oferiran dos concerts més a Reus i Sant Cugat el 17 de maig i el 22 de maig, respectivament. 

El darrer treball del grup, 'Espècies per catalogar', va sortir publicat l'any 2012 i la gira va comptar amb més de 80 concerts arreu de Catalunya, a més de Madrid, Bilbao i Glasgow. El penúltim concert de la darrera gira, a mitjans de març d'aquest any, es va celebrar a la sala Razmatazz i va donar peu al seu primer disc en directe, 'Tenim dret a fer l'animal', en CD i DVD.