L’Ajuntament de Girona fa un reconeixement a les corals Geriona i Gospelians

La recepció oficial es farà aquesta tarda, a les set del vespre, al Saló de Plens del consistori

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat per la regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, rebrà avui a les set del vespre els components del Cor Geriona i de la coral Gospelians de Girona al Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona. Amb aquesta recepció, el consistori mostra el seu reconeixement a les dues corals gironines que han participat al programa de TV3 "Oh Happy Day".

A banda de l’alcalde i la regidora d’Educació i Esports, a l’acte hi intervindran també la directora del Cor Geriona, Imma Pascual, i el president de la coral Gospelians de Girona, Agustí Fita. La directora de la coral Gospelians, Karol Green; la quarantena d’integrants de les dues formacions musicals; el director i el professorat de l’Escola Municipal de Música, així com membres de la junta de la coral Gospelians i familiars dels integrants de les corals assistiran també a la recepció. Durant l’acte, l’alcalde i la regidora lliuraran una placa commemorativa als directors de les dues corals.

Des de l’Ajuntament de Girona es vol commemorar així el gran paper de les corals Geriona i Gospelians en el programa de TV3 Oh happy day, en què una selecció de corals de Catalunya competeixen per proclamar-se campiones. En aquest sentit, el programa ha tingut amb la participació de la coral Geriona i Gospelians doble representació gironina.