Enxampen quatre lladres 'in fraganti' a l'interior d'un restaurant de Lloret de Mar

Una trucada d'un veí de la zona va alertar els agents de la policia local

La Policia Local de Lloret de Mar ha aconseguit enxampar 'in fraganti' quatre lladres que estaven robant a l'interior d'un restaurant ubicat a la urbanització Serra Brava d'aquest municipi de la comarca de la Selva. Els fets van succeir durant la nit de dijous a divendres quan els agents van rebre una trucada d'un veí de la zona que alertava d'un possible robatori. Un cop van arribar al lloc dels fets, els agents van localitzar tres individus dins del local i, posteriorment, van enxampar un quart home que circulava per la zona amb un vehicle i que estaria vinculat amb el robatori. Tots els detinguts ja han passat a disposició judicial.

Al voltant de tres quarts de dotze de la nit de dijous, la Policia Local de Lloret de Mar va rebre una trucada d'un ciutadà que alertava d'un possible robatori amb força en un restaurant ubicat a la urbanització Serra Brava. Diversos efectius del cos es van dirigir al lloc dels fets i van comprovar com una de les portes d'accés del local estava forçada i oberta. A l'interior del restaurant, els agents van atrapar i detenir tres individus.

Paral·lelament, els policies van sol·licitar reforços per poder assegurar el perímetre i controlar la zona. Els agents van iniciar un control de vigilància al voltant del restaurant que va permetre detectar un vehicle sospitós. El conductor també estava vinculat amb el robatori. Els quatre detinguts ja han passat a disposició judicial i el vehicle ha estat intervingut com a instrument del delicte.